農学部 副学部長
地域創生科学研究科 博士前期課程 工農総合科学専攻 農芸化学プログラム 教授
2022/05/16 更新
博士(農学) ( 東京大学 )
ライフサイエンス / 食品科学
Isolation of a novel variant of secretory component with low affinity to dimeric immunoglobulin A by immobilised metal ion affinity chromatography 査読
Yamada, K., Mizukoshi, N., Kawata, A., Ono, M., Hizono, T., Hashimoto, K., Azuma, N.
International Dairy Journal 122 105103 2021年11月
Inhibitory effect of 4-ethylcatechol on β-glucuronidase activity 査読
Kuji, M., Itoh, N., Ohba, Y., Yamada, K., Hashimoto, K.
Food Science and Technology Research 27 ( 5 ) 797 - 806 2021年10月
食×SDGs G580062
2021年度 ( 大学 )
基礎無機化学 A000527
2021年度 ( 大学 )
食品加工論 A000540
2021年度 ( 大学 )
食品化学 T720046
2021年度 ( 大学 )
食品機能科学 B100283
2021年度 ( 大学院 )
食品化学 A000535
2021年度 ( 大学 )